Bartafel onderstellen rvs

Misschien heb je nog een mooi tafelblad van je oude tafel? Of je bent opzoek naar een rvs bartafel onderstel op maat voor een nieuw tafelblad? Hier vind je maatwerk rvs bartafel onderstellen. Alle afmetingen leverbaar.

Een rvs bartafelonderstel is duurzaam en heeft een luxe uitstraling. En is tijdloos & modern. Roestvast staal vind je daarom in menig huis interieur terug. Zoals in de keuken, badkamer & woonkamer.

De rvs bar tafelonderstellen kunnen worden voorzien van een voetenbalk op maat. Voor veel modellen een optie en voor enkele een must. Zeker als het tafelonderstel een zwaar tafelblad moet dragen. Er is keuze uit een enkele of dubbele voetenbalk. Een enkele voetsteun maakt de bartafel stoerder. En een dubbele voetsteun heeft een elegant uiterlijk.

 

Meerdere modellen leverbaar.

Barca, is een strak ontwerp en echt een topper voor een modern interieur. Het rvs tafelonderstel komt rondom gelijk met het tafelblad. Kenmerkend is de ruimte tussen het tafelblad en rvs poot. Hierdoor lijkt het blad te zweven. Voor de stabiliteit is een voetenbalk noodzakelijk.

Monaco, mooi traditioneel design. Vier tafelpoten die rondom met leggers is verbonden. Tafelonderstel valt terug onder het tafelblad. Voor een strakke bartafel kan het onderstel rondom 2cm kleiner worden besteld. En voor een meer traditionele bartafel laat je het blad 5cm of meer oversteken. Als optie kan het rvs bartafelonderstel worden afgemaakt met een voetenbalk.

Vanna, U poot model. Erg populair en een ware trend. Hoe ver laat je het rvs onderstel onder het tafelblad terug vallen? Des te minder het blad over de tafelpoten steekt des te strakker de bartafel.

Milano, dit is echt een topper! Modern & tijdloos. Twee rvs N poten waar het tafelblad verzonken tussenin ligt. Het rvs tafelonderstel en tafelblad worden een geheel.

Gelijk prijzen zien. Rvs bartafel onderstel op maat tot 240cm lengte direct te bestellen. Voor langere bartafels kan contact worden opgenomen. Tafelonderstellen in meerdere pootdikten leverbaar. Zowel vierkant als rechthoekige tafelpoten. 4x4, 5x5, 6x6, 8x8, 10x10, 8x2, 8x4, 10x4, 12x4 & 12x6cm.

Alle maatwerk rvs bartafel onderstellen zijn voor alle bladdiktes te bestellen. De frames zijn geschikt voor het dragen van houten, kunststof & natuurstenen tafelbladen. Ter bescherming van vloeren worden de tafelpoten voorzien van zwarte inslagdoppen of vilt.

Vrijblijvend hulp of advies? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag!

 

Sorteer op
 • Bar BARCA met enkele voetensteun
  Bar BARCA met enkele voetensteun

  Bartafelonderstel in rvs. Gaaf voor in huis. Of als tuintafel om van het mooie weer te genieten.

  € 657,00
 • Bar BARCA met dubbele voetensteun
  Bar BARCA met dubbele voetensteun

  Bartafelonderstel Barca met dubbele voetensteun. Daar straalt de elegantie vanaf. Wat voor tafelblad zou jij kiezen?

  € 711,00
 • Bar MONACO
  Bar MONACO

  Monaco rvs bartafelonderstel. Eenvoud met een moderne uitstraling. Wanneer minimalistisch de boven toon voert.

  € 585,00
 • Bar VANNA
  Bar VANNA

  U-poten is iets wat je deze tijd veel voorbij ziet komen bij eettafels. Maar voor bartafels is het ook erg gaaf. En zeker als het in rvs is uitgevoerd!

  € 558,00
© 2017 - 2021 GD-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel