Sorteer op
per pagina
 • SOLD

  Handgemaakt Wandpaneel Gebuikt Hout 87x45cm
  Handgemaakt Wandpaneel Gebuikt Hout 87x45cm

  Stoer handgemaakt wandpaneel van reclaimed wood ofwel oud hout.
  De prachtige oude planken hebben allen hun eigen karakteristieken en bijzondere kleuringen.
  Dit maakt oud-hout zo gaaf en levendig.

  Alle houtenlatjes zijn zorgvuldig…

 • SOLD

  Houten Paneel Licht 98x45cm
  Houten Paneel Licht 98x45cm

  Leuke houten wandpaneel van gebruikt hout. Samengestelde planken maken het samen een prachtig kleuren pallet. Zowel horizontaal als verticaal op te hangen.

  Houten paneel is op vele manieren te gebruik:

  Wandpaneel

  Houten panelen…

 • SOLD

  Wandpaneel Robuust Hout 94x47cm
  Wandpaneel Robuust Hout 94x47cm

  Stoer houtenpaneel van reclaimed wood. De doorgeleefde planken hebben een robuuste uitstraling. Dit maakt het bord super gaaf in zowel een moderne inrichting als een landelijke huisstijl.

  Ben je een creatieveling? Dan kan je met…

Sorteer op
per pagina

Wanddecoratie

Wanddecoratie voor gezelligheid in huis. Met de juiste decoratie creëer je de sfeer thuis in iedere woonruimte. Van een industrieel wandpaneel van hout tot een gave handgemaakte kapstok. Of een leuke plank voor aan de muur. Je vindt het op deze pagina.

Alle wanddecoratie op deze pagina zijn handgemaakt en uniek. Veel wandpanelen zijn gemaakt van oude Amerikaanse pallets. Deze zijn doorleeft en hebben een totaal ander uiterlijk dan de EU pallets. Een wandpaneel gemaakt van dit hout heeft een stoere industriële uitstraling. Toch geschikt voor  veel verschillende woonstijlen. Zoals landelijk, industrieel, klassiek en modern. Super gaaf om een sfeer te creëren in de woonkamer of andere woonruimte. De meeste wandpanelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen.

Kapstokken voor groot en klein. Leuke kapstok met natuurlijke hout tak haken. Erg leuk voor in de slaapkamer en badkamer. Kinderkapstok voor jonge tractor fanaten.

Wandpanelen zijn ook leuk te gebruiken voor eigen DIY projecten. Zie hieronder:  

Wandpaneel
Houten panelen zijn veelzijdig te gebruiken. Ze kunnen worden opgehangen als wanddecoratie voor het aankleden van een muur. Met het juiste muurpaneel kan de gewenste sfeer in huis worden gecreëerd. Bijvoorbeeld met een wandpaneel van oud eikenhout breng je een stukje cabin leven in huis.

Geboortebord
Hoe leuk is het om zelf een geboortebord te maken. Om met je eigen creativiteit een nieuw lief klein leventje te verwelkomen. Leuk met de kwast aan de slag om de babynaam op het bord te schilderen met hier en daar een extra versierinkje. Wat natuurlijk ook super gaaf is om cadeau te doen aan de papa & mama bij de geboorte van kleintje.

Tekstbord / signboard
Maak je eigen signboard. Iedereen heeft wel zijn eigen zin of tekst die zij of hem motiveert of kracht geeft. De juiste tekst op een tekstbord herinnert je weer waar jij voor staat. Of wat jouw life goal is. Hang de sign board op een prominente plek op zodat je hem vaak ziet.

Reclamebord
Nostalgische ambachten komen weer helemaal terug en zijn op dit moment heel hip. Zoals barbershops zie je in deze tijd steeds meer terug in de staten. Samen met de daar bijbehorende old skool reclameboarden komen meer in beeld in de binnensteden. Mooie houten borden die sierlijk zijn beschilderd.

Wandplanken
Unieke wandplanken om de muur kleur te geven. Leuk als decoratie met een kaarsje en fotolijstjes. Waar een wandplank natuurlijk ook voor praktisch gebruik handig is. Bijvoorbeeld als kruiden plank in de keuken.

 

 

 

© 2017 - 2022 GD-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel