EDELSTENEN

Edelstenen staan bekend om hun positieve werking. Samen met natuurlijke essentiële oliën kun je krachtige roller blends maken. De glazen flesjes met kurk bevatten gemiddeld 17gram aan edelstenen chips. Edelstenen zijn een natuurproduct, de grootte van de steentjes kunnen variëren. De steentjes kunnen gebruikt worden in rollerflesjes en pipetflesjes. Ook leuk als (welkomst)cadeautje, decoratie of bij een altaartje.

 

 

 

 

Keep The Good Things Oiled #KTGTO

Sorteer op
  • Amethist in Roller Flesje 10ml
    Amethist in Roller Flesje 10ml

    10 ml roll-on flesje gevuld met Amethist edelstenen chips. Amethist heeft een mooie diep paarse kleur. Maak je eigen unieke roll on blend in deze prachtige roller. Amethist werkt zuiverend en beschermend.

    € 2,95
  • Rozenkwarts in Roller Flesje 10ml
    Rozenkwarts in Roller Flesje 10ml

    Rozenkwart edelstenen chips in glazen roll on flesje. Maak je eigen selflove power roller. Combineer de kracht van edelstenen en etherische oliën.

    € 2,95
  • Rode Jaspis in Roller Flesje 10ml
    Rode Jaspis in Roller Flesje 10ml

    Roll-on flesjes met rode jaspis edelstenen chips. Maak je eigen unieke blend met deze edelstenen rollers. Rode jaspis is een sterk aardende steen en versterkt de wilskracht.

    € 2,95
  • Groene Aventurijn in Roller Flesje 10ml
    Groene Aventurijn in Roller Flesje 10ml

    Groene aventurijn is ondersteunend aan het hart chakra. Daarnaast kan het goed helpen bij huiduitslag. Dit in een rollerflesje samen met bijpassende essentiële oliën......

    € 2,95
  • Granaat in Roller Flesje 10ml
    Granaat in Roller Flesje 10ml

    Dit is een geweldige roller als je een moeilijke tijd doormaakt. Het brengt je onder andere kracht, energie, zelfvertrouwen en meer levensvreugde.

    € 2,95
  • Amethist in Glazen Flesje met kurk 10ml
    Amethist in Glazen Flesje met kurk 10ml

    Amethist edelstenen chips in glazen flesje met kurk. Leuk om toe te voegen aan je olie rollers, GLOW serum of als decoratie. Amethist is één van de bekendste edelsteen soorten. De steen werkt zuiverend en beschermend.

    € 3,50
  • Rozenkwarts in Glazenflesje met kurk 10ml
    Rozenkwarts in Glazenflesje met kurk 10ml

    Met deze mooie rozenkwarts chips maak je je olie roller helemaal af. Ook leuk om toe te voegen aan je GLOW serum of als decoratie. Het glazen flesje met kurk met het een ware eye catcher.

    € 3,50
  • Rode Jaspis in Glazen Flesje met kurk 10ml
    Rode Jaspis in Glazen Flesje met kurk 10ml

    Maak je olie rollers compleet met deze mooie edelstenen chips. In het glazen flesje met kurk zitten rode jaspis chips. Je kunt ze ook toevoegen aan je GLOW serum of gebruiken als decoratie. Rode jaspis is sterk aardend.

    € 3,50
  • Edelstenen set in Glazen Flesjes met kurk  (3 stuks)
    Edelstenen set in Glazen Flesjes met kurk (3 stuks)

    Maak je olie rollers compleet met deze mooie 3-delige edelstenen chips set. De flesjes zijn gevuld met Amethist, Rozenkwarts en Rode jaspis. Ook leuk om toe te voegen aan je zelfgemaakte GLOW serum of ter decoratie.

    € 8,75
  • Edelstenen set in Roller Flesjes (3 stuks)
    Edelstenen set in Roller Flesjes (3 stuks)

    Maak je collectie compleet met deze prachtige voordelige edelstenen roller set. Amethist staat voor bescherming. Rozenkwarts voor zelfliefde en rode jaspis versterkt de wilskracht. Maak je eigen favoriete blend in deze rollers.

    € 7,75
  • géén afbeelding beschikbaar

    Tijgeroog in Glazen Flesje met kurk 10ml

    Tijgeroog in glazen flesje
    Tijgeroog edelstenen chips om je eigen unieke etherische olie rollers te maken. Of leuk om toe te voegen aan zelfgemaakte GLOW serum.

    € 3,50
  • géén afbeelding beschikbaar

    Maansteen in Glazen Flesje met kurk 10ml

    Maansteen in glazen flesje
    Maansteen edelstenen chips om je eigen unieke etherische olie rollers te maken. Of leuk om toe te voegen aan zelfgemaakte GLOW serum.

    € 3,50
  • géén afbeelding beschikbaar

    Toermalijn in Glazen Flesje met kurk 10ml

    Toermalijn in glazen flesje
    Toermalijn edelstenen chips om je eigen unieke etherische olie rollers te maken. Of leuk om toe te voegen aan zelfgemaakte GLOW serum.

    € 4,75
© 2017 - 2021 GD-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel