Sorteer op
  • Krijtbord Boomstamrand 90x56,5cm
    Krijtbord Boomstamrand 90x56,5cm

    Middel groot krijtbord. Stoere lijst van reclaimed wood met boomstamrand. Het krijtbord kan zowel verticaal als horizontaal aan de muur opgehangen worden.

    Dit krijtbord is leuk voor in de kinderkamer, keuken, woonkamer, hal of op…

Krijtborden

Krijtborden van klein tot groot. Allen uniek en handgemaakt. Veel van de krijtborden zijn gemaakt van reclaimed wood ofwel hergebruikt hout. Wil je een mooi krijtbord kopen dan is de kans groot dat je er hier er één vindt. 

 

Krijtbord in de keuken

Hier kan je dan dat ene product noteren wat absoluut niet vergeten mag worden in de supermarkt. Of met krijt schrijf je op het bord om niet te vergeten de container buiten te zetten voor er de deur wordt uitgegaan.

 

Krijtbord in de woonkamer

Leuk om een persoonlijke life quote op te schrijven.  Of een doel om jezelf eraan te blijven herinneren.  Maar bijvoorbeeld een liefdevolle tekst of tekening krijten voor je lief is natuurlijk ook super leuk!

 

Krijtbord op kantoor

Ideaal voor het uitwerken van een weekplanner. Zo kan iedereen op kantoor in een oog opslag zien  wat er die week moet gebeuren. Daarbij kunnen reminders en notities eenvoudig en snel worden geschreven op het krijtbord.

 

Krijtbord in de kinderkamer

Als kind is het heerlijk om de creativiteit los te laten op een schoolbord. Lekker kleuren en krassen met de krijtjes. Om het vervolgens weer weg te poetsen voor een nieuwe tekening.

 

Krijtbord voor horeca & winkeliers

Met een opvallend reclamebord voor café, restaurant of winkel wordt de aandacht getrokken van de consument. Krijt het heerlijke dagmenu of geweldige aanbieding op het bord en jouw zaak loopt vol.

© 2017 - 2022 GD-design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel